O nama

Aktivnim dugogodišnjim radom menadžment te iskusni i stručni zaposlenici našega poduzeća sudjeluju u svim procesima povezanima s izvansudskom naplatom potraživanja.

undraw_shared_goals_re_jvqd

Zajedništvo je ključ.

Suosnivači smo Hrvatske udruge agencija za naplatu potraživanja (HUAN) te smo članstvom prihvatili i usvojili pozitivnu regulativu i etiku europske asocijacije FENCA čime smo usluge naplate podigli na najvišu profesionalnu razinu. Godine 2011. godini postali smo članovi i najveće Svjetske asocijacije ACA International što je dodatno doprinijelo kvalitetnijem i učinkovitijem radu društva. Također član smo ECA – European Collectors Association.

Naša misija

Naša je misija zaštita poslovnih aktivnosti klijenata, pružanje kvalitetnih i optimalnih rješenja povezanih s upravljanjem potraživanjima i procjenom rizika, stvaranje pouzdanog partnera i društveno odgovorne kompanije.

Prednosti izvansudske naplate

Zašto Primasolvent?

Specijalizirali smo se za naplatu dospjelih potraživanja u bankarskom, osiguravajućem, kartičarskom i telekomunikacijskom sektoru i tu postižemo iznimne rezultate. Za svaku djelatnost razvijeni su posebni alati koji klijentu donose dodatnu vrijednost, a koje potvrđujemo i kontroliramo uvođenjem normi ISO 9001:2008 i ISO 27001:2013.

undraw_questions_re_1fy7
početna_business

Tu smo za sva pitanja. javite nam se.

Scroll to Top